JHL:n tähtiammattilaiset -ammattialafoorumi 2020

10.11.2019

JHL järjestää historiallisen megatapahtuman ja sinut on kutsuttu!

Tule JHL:n suurimpaan jäsentapahtumaan kuulemaan huippupuhujia ja osallistu iltagaalaan. Ja tietenkin: kohtaa kasapäin muita alasi tähtiammattilaisia!

Rakas tähtiammattilainen! Turvallisuus on kaikki kaikessa, joten Ammattialafoorumi siirtyy koronaepidemian vuoksi vuodella. Uusi ajankohta on 29.–30. lokakuuta 2021.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Pääset kuitenkin juhlahumuun jo tänä syksynä virtuaalisilla etkoilla.

Etkot järjestetään perjantai-iltana 23.10.2020 kello 17.30. Varaa tuo aika kalenteristasi heti!

Illan aikana palkitaan JHL:n vuoden 2020 Tähtiammattilaiset. Mukana on muitakin kirkkaita tähtiä, kuten Renaz Ebrahimi, Simo Frangén, Kari Ketonen, Perttu Pölönen ja Maija Vilkkumaa.

Voit katsoa etkot suorana osoitteessa jhl.fi ja JHL:n Youtube-tilillä osoitteessa youtube.com/jhlviestii. Ota Youtube-tili seurantaan jo nyt!